Vacature bezorger voor nieuwe avondbezorgdienst

Leuke bezorger gezocht voor de nieuwe avondbezorgdienst van Bakkertje Deeg!

Wat ga je doen?

Als chauffeur bij Bakkertje Deeg ben je verantwoordelijk voor het bezorgen van onze heerlijke broodjes en lekkernijen bij onze klanten, voornamelijk in de avonduren. Je zorgt ervoor dat de bestellingen op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd. Je bent het gezicht van ons bedrijf en zorgt voor tevreden klanten met jouw vriendelijke en professionele houding. Daarnaast help je eventueel ook mee in de bakkerij bij het inpakken van bestellingen.

Wat verwachten wij van jou?

• Geldig rijbewijs B

• Goede kennis van de verkeersregels en veiligheid op de weg

• Klantgerichte en vriendelijke houding

• Betrouwbaar en verantwoordelijk

• Teamspeler met een hands-on mentaliteit

Wij bieden een leuke en uitdagende baan in een gezellig team. Bij Bakkertje Deeg staan we open voor nieuwe ideeën en er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Ben jij enthousiast geworden en klaar om met ons mee te groeien? Solliciteer dan nu als bezorger bij Bakkertje Deeg en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Stuur je cv en motivatiebrief naar info@bakkertjedeeg.com. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0416-661460.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!