Over Bakkertje Deeg

Bakkertje Deeg
In het eeuwenoude vestingstadje Heusden vindt u Bakkertje Deeg, dé nostalgische bakker uit de omgeving.  Sinds 1990 hebben de eigenaren Lucas en Jolanda zich hier gevestigd en heeft het de naam Bakkertje Deeg gekregen. Bakkertje Deeg bruist van energie en passie voor de echte bakkerskwaliteit. Dat is ook niet zo gek. Lucas komt uit een echte bakkersfamilie, waar al vier generaties lang de familie Vermeulen voor hoge kwaliteit bakkersproducten in Brabant en omstreken zorgt.

Den Contente Mensch
Nog geen 20 jaar later wordt Bakkertje Deeg uitgebreid met een prachtige lunchroom 'Establissement Den Contente Mensch'. Geheel in Oud-Hollandse stijl wat u een klein beetje terug in de tijd brengt. Voorin het pand bakken de bakkers de hele dag door verse broden met de authentieke vloeroven. 

Achterin vindt u Oma's keuken waar u kunt genieten van al onze lekkernijen. Hier kunt u genieten van de smakelijke broodjes en heerlijke warme gerechten, die met verse ingrediënten worden klaargemaakt.

Op zoek naar een extra ruime eetkamer? Achterin de Contente Mensch hebben wij een ruimte die kan worden gereserveerd voor een gesloten vergadering of lunch. . 

BroodDesign en Bella Luna
Naast Bakkertje Deeg en Den Contente Mensch is Lucas Vermeulen de drijvende kracht achter ‘BroodDesign’ en ‘Bella Luna’. BroodDesign producten zijn speciaal voor de horeca, maar enkele speciale broodcreaties kunt zijn geregeld in de winkel te vinden. Bella Luna is een lijn met bijzondere Italiaanse desembroden die op een geheel natuurlijke wijze tot stand komt. Bakkertje Deeg ontwikkelt unieke producten voor diverse bedrijven, restaurants, cateraars en traiteurs. Mocht u daar interesse hebben, dan kunt u ons bellen of even een e-mail sturen of komt vooral even langs in onze winkel!