Werken en leren bij Bakkertje Deeg

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e)!

  • Ben jij enthousiast met passie voor je vak, leergierig, flexibel en weet jij je eigen mening te vormen en te onderbouwen?
  • Kun je goed luisteren, zelfstandig werken, ben je goed in de omgang en kun jij nauwkeurig en geconcentreerd te werk gaan?
  • Volg je een bakkers opleiding op vmbo of MBO niveau?

Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Maar wie zijn wij? En wat kun je van ons verwachten?
Wij zijn Bakkertje Deeg. Een innovatieve bakkerij met een nostalgisch tintje. Men leert tijdens een stage op het gebied van vaktechnische toepassingen, vormen van een eigen mening. Bovendien krijgt men inzicht in de werkstructuur en organisatie. Dit alles in een prettige en huiselijke sfeer.

Bakkertje Deeg heeft mensen in dienst met veel kennis en ervaringen en weten waar ze het over  hebben. Ze weten hun kennis over te brengen en samen te werken met anderen. Buiten dat worden er verschillende innovatieve producten bij ons geproduceerd die je bij een standaard bakker niet in de schappen zult vinden. Natuurlijk worden goede prestaties altijd beloond met een vergoeding.

Lijkt het je wat om een unieke stage te lopen bij een uniek bedrijf neem dan nu contact op met Bakkertje Deeg via info@bakkertjedeeg.com of maak gebruik van het sollicitatieformulier.

Onze partners in opleiden: