« Uitnodiging Inloopdagen Handelshuys Bijzonder Heusden»

Gepubliceerd op 29-06-2021

Uitnodiging

Graag nodigen wij u uit voor de open dag van Handelshuys Bijzonder Heusden op zaterdag 10 juli. U bent tussen 10.00 tot 15.00 uur van harte welkom aan de Botermarkt 17 in Heusden Vesting.

In het historisch pand waarin het maatschappelijk betrokken initiatief zich gaat huisvesten, presenteren en informeren wij u graag over Stichting Handelshuys Bijzonder Heusden; een sociaal project voor en door mensen, waarin ú het verschil kunt maken voor de medemens en Heusden Vesting. Al vanaf €250,- maakt u als mede-eigenaar en ambassadeur van Handelshuys Bijzonder Heusden dit mogelijk. Samen zijn wij Bijzonder Heusden!

Als mede-eigenaar en ambassadeur van Bijzonder Heusden biedt u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een fijne leerzame dagbesteding. Eenzame mensen komen op deze plek in het hart van Heusden met elkaar in contact. Voor Heusdenaren en toeristen is het Handelshuys een levendige hotspot waar in een karakteristiek winkelstraatje de ‘vergeten’ producten van weleer weer te vinden zijn. Uniek is de Vegan bakkerij en winkel met een groot assortiment vegan producten naar eigen receptuur.

Benieuwd naar Handelshuys Bijzonder Heusden?
Meld u zich dan aan door te mailen naar info@bijzonderheusden.nl  en vermeld daarbij welke dag uw voorkeur heeft. Onder het genot van een hapje en een drankje staan wij u tijdens de open dag graag te woord. Mocht u op de voorgestelde data niet in de gelegenheid zijn, neem dan contact met ons op voor een persoonlijke uitnodiging.

Hartelijke groet,
Stichting Handelshuys Bijzonder Heusden
Botermarkt 17
5256 AV Heusden
info@bijzonderheusden.nl
www.bijzonderheusden.nl

Tip! Bekijk de Instap Pakketten op de website van Handelshuys Bijzonder Heusden en doe mee! Alleen samen zijn wij Bijzonder Heusden.

Uitnodiging-Inloopdagen-Social-Media-Optie-1-1624979884.jpg