« Start van het hoogseizoen bij Bakkertje Deeg!»

Gepubliceerd op 20-06-2023

Luid de officiële zomer in bij Bakkertje Deeg! ☀️ Morgen begint het seizoen van warme dagen en zonovergoten momenten, en wij staan klaar om je te verwelkomen met onze heerlijke lekkernijen. 

Terwijl we ons voorbereiden op de zomerse drukte, willen we je eraan herinneren dat het wellicht wat drukker kan zijn in onze gezellige zaak. Om teleurstelling te voorkomen, raden we je aan om vooraf een tafeltje te reserveren. Op die manier verzeker je jezelf van een ontspannen plekje om te genieten van al het lekkers dat we te bieden hebben. ☕️

Onze favoriete zoetigheden voor het heerlijke weer: een aardbeienvlaaitje, een kersenvlaaitje, citroen meringue, verse fruit vlaaitje en een chocoladebol. Deze verleidelijke lekkernijen zullen je smaakpapillen betoveren en je laten genieten van de ultieme zomerse smaken. Kom langs en proef ze zelf!

Heb je een volle agenda en geen tijd om te blijven? Geen probleem! Maak gebruik van onze handige webshop en haal je favoriete producten op wanneer het jou uitkomt. Zo kun je zelfs tijdens de drukte van het dagelijks leven genieten van onze heerlijke broodjes, taartjes en andere lekkernijen. 

Of je nu kiest voor een relaxte brunch in onze sfeervolle lunchroom, een gezellig samenzijn op ons zonnige terras of een smakelijke traktatie voor onderweg, wij staan klaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Voor onze vegan bezoekers hebben we natuurlijk ons naastgelegen Vegan Bakker. Maar als je niet in het weekend kunt komen, neem dan contact op met Bakkertje Deeg om veganistische producten te bestellen. De lekkernijen zullen je smaakpapillen verrassen en je laten genieten van de heerlijke smaken van de zomer.

We kijken er enorm naar uit om je binnenkort te verwelkomen en je zomer nóg smaakvoller te maken! Vergeet niet te genieten van de aanstaande zomerse dagen en kom snel langs bij Bakkertje Deeg!

#Zomer #BakkertjeDeeg #GenietenVanLekkers

IMG-5113-2-1687252964.jpg