« V A C A T U R E S»

Gepubliceerd op 26-10-2021

Vacatures fulltime broodbakker &
fulltime banketbakker

 

Bakkertje Deeg, dé nostalgische ambachtelijke bakkerij in het eeuwenoude Brabantse vestingstadje Heusden zoekt een fulltime broodbakker en een fulltime banketbakker.

Wat ga je doen?
Als zelfstandig werkend ambachtelijk broodbakker en banketbakker ben je allround inzetbaar. Met een passie voor het ambacht streef je naar het beste resultaat en draag je bij aan een goede werksfeer. Innovatie, ambacht en beleving gaan bij Bakkertje Deeg hand in hand. Iedere dag werkt het team van Bakkertje Deeg weer vol passie en energie om de ultieme beleving te realiseren.

Waar ga je werken?
Bakkertje Deeg wordt gerund door een échte bakkersfamilie die al generaties lang het ambacht uitdraagt. De nostalgische bakkerij is een begrip in Heusden Vesting en omstreken. Kwalitatief goed producten maken is het belangrijkste speerpunt. De bakkerij zit momenteel in een transitie naar een werkschema met zo min mogelijk tot geen nachturen.

Wat mag je verwachten?
Je komt te werken in een hecht team van ambachtelijke bakkers die allemaal een passie voor brood en banket hebben. De lat van kwaliteit van de producten ligt hoog. Voor de levering van de beste producten is er voldoende ruimte voor eigen visie en inbreng. Vooropgesteld zijn de producten en de winkel van Bakkertje Deeg een unieke (smaak)beleving.

Wat verwachten wij van jou?
Bakkertje Deeg zoekt een zelfstandig werkend broodbakker en banketbakker die:

·         een afgeronde opleiding op minimaal niveau 3

·         per direct of op korte termijn beschikbaar

·         zelfstandig kan functioneren maar ook in teamverband kan werken.

·         passie voor het vak heeft en alleen de beste kwaliteit wilt leveren.

Sta jij open voor innovatie in patisserie, boulangerie, viennoiserie en brooddesign met passie voor het vak en oog voor kwaliteit? Spreekt de vacature je aan en ben je op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel en mail je cv naar info@bakkertjedeeg.com

Vacatures-1635239926.jpg