Vacature Junior Marketing en Communicatiemedewerker

Junior Marketing- en communicatiemedewerker

12 u per week | Heusden

Bakkertje Deeg is een vooruitstrevend bakkersbedrijf in Heusden; De vestingstad in de Nederlandse gemeente Heusden, gelegen aan de Maas. Onder de paraplu van Bakkertje Deeg vallen de merken ‘Bakkertje Deeg’, ‘De Vegan Bakker’, ‘Lunchroom In de contente mensch’ & ‘Brooddesign’. Voor de verdere professionalisering van Bakkertje Deeg zoeken wij een Junior Marketing- en communicatiemedewerker voor 12 uren per week. Je kunt deze functie wat ons betreft ook combineren met een andere baan of opleiding.

Functietaken & verantwoordelijkheden
Uitvoering geven aan het opgestelde communicatiebeleid
Het mede bewaken en optimaliseren van de verschillende merken die Bakkertje Deeg in huis heeft
Creatieve voorstellen doen voor de verdere ontwikkeling van het operationele communicatieplan
Meedenken over, en uitvoering geven, aan de interne en externe communicatie
Onderhouden contacten met interne en externe partijen zoals pers, belangenorganisaties en, in het geval van interne communicatie, medewerkers
Ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van on- en offline communicatie-uitingen, zoals POS winkelmaterialen, Sociale media, e-mailingen, brochures, presentaties en het bijhouden van website(s)
Organiseren van verschillende interne en externe evenementen en bijeenkomsten zoals het interne werkoverleg van de teams en het organiseren en budgetteren van teambuildingsactiviteiten.

Aanbevolen opleiding: mbo-opleiding, marketing en/of communicatie

Aanbevolen werkervaring: Geen specifieke vereiste werkervaring. Wel geldt: hoe meer werkervaring hoe effectiever de taken kunnen worden uitgevoerd.

Competenties
Gedreven en Enthousiast
Taalvaardig (Nederlands, bij voorkeur ook basis Engels en Duits)
Goede communicatieve vaardigheden
Creatief in ontwerp & ludieke (Guerrilla) Marketing
Kennis van InDesign, Illustrator en Photoshop
Samenwerken
Analytisch inzicht
Zelfstandig werken
Projectmatig werken
Goed kunnen plannen en organiseren
Plaats in de organisatie: De communicatiemedewerker overlegt en rapporteert rechtstreeks aan Lucas en Jolanda Vermeulen, eigenaren bakkertje Deeg. Daarnaast kan de communicatiemedewerker sparren en overleggen met een extern marketingadviseur.

Arbeidsvoorwaarden
Natuurlijk mag jij altijd snoepen van de lekkernijen van Bakkertje Deeg en geniet je elke werkdag van een lekkere en gezonde lunch. Daarnaast betalen wij een mooi Salaris conform de Bakkers CAO. Wij zijn flexibel en denken graag met je mee om deze functie optimaal in te vullen.

Interesse?
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk 30 november via info@bakkertjesdeeg.com ter attentie van Lucas Vermeulen. Uiterlijk 1 december zal terugkoppeling worden gegeven waarna we op donderdag 8 december de kennismakingsgesprekken zullen voeren met de uitgenodigde kandidaten.